keskiviikko 23. toukokuuta 2012

VIIKKO 21 - ja arvonta

Tiedän - myöhässä! Minulla on selityksiä... haluatteko kuulla? No, selitän silti ;)
Ensiksi oli tämä ihme tauti, joka tuli pätkissä: kuume, vatsakipu ja oksennustauti kaikki omina paketteinaan - ja aina välillä luuli parantuneensa. Taas luulen :D
Viikonloppuna tuli lapsi käymään - se nuorempi. Käytiin leffassa ja maanantaina Tallinnassa. Julialla oli nimittäin vapaalippu vaihteeksi sinne ja minähän lähden reissuun aina kun on mahdollisuus! Eilen sitten olinkin taas lapsenvahtina nukkuvalle vauvalle - ja sitten loppupäivä meni kahvitellessa ja Julian kotiinlähtötouhuissa...
Tänään vasta pääsin työpöydän ääreen...

Japani-teema jatkuu. Ja mukanatullut on tuo lappunen jostain vaatteesta. Geishat ovat jälleen TumbleFishStudion arkilta. Kortin pohja on päällystetty UTEElla ja siihen on leimattu nuo perhosen siivet.
Sitten päästäänkin arvontaan. Random Generatoriin kolmetoista numeroa mukaan, koska viikon 21 kortit siirtyvät seuraavaan arvontaan, eli nyt viikkojen 19 ja 20 osallistujista...
...numero 3! Ja se on... ohoh, taas Järvenpää suosiossa, sillä kortti menee CASSULLE! Onnittelut! Toivotaan myös, että posti kulkee nopeammin kuin viimeksi ;)

Voimme pitää käytännön sellaisena, että jos olettekin myöhässä kortteinenne - niin olen todennäköisesti myös minä - niin voitte osallistua niin kauan, kunnes arvonta on suoritettu. Mikä tarkoittaa, että voitte tehdä vaikkapa edellisviikonkin kortin niin kauan kuin kyseisen viikon Mr. Linky on näkyvissä!

Ja Mr. Linky viikoille 21 ja 22:

5 kommenttia:

 1. Nyt vasta tajusin sekä tämän että viime viikon Japani-korteista, että siinähän on liikkuvaa kuvaa, mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikon korteissa ei ole liikkuvaa - ne "viuhkat" ovat muuten vain liimattu hiukan koholle pohjasta. Mutta tämä lappunen siis liikkuu haaraniitin varassa.

   Poista
 2. Kiva animaatio tässä tosi kauniissa kortissa. Nämä japanittaret ovat aina niin hurmaavia, kuten edllisessäkin kortissasi.

  VastaaPoista
 3. Upea on Tuiren kortti taas kerran!
  Ja hei, postipate toi mulle tuon edellisen extra kortin, kiitos kovasti!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos viime arpajaisten voitosta!!!! Kortti on upea livenä. Ja kuorikin oli jossa se oli sisällä. Ja upeat ovat uudetkin kortit.

  VastaaPoista