tiistai 15. toukokuuta 2012

VIIKKO 20 ja extra #10

Vuoden kahdeskymmenes viikko hyvässä vauhdissa... ja aika julkaista seuraava extra-korttikin. Monetkohan kaksoset on tullut esiteltyä ;) Tässä nyt olisi vuorossa japanilaiset. Mukanatullutta on tuo viuhkan osaa esittävä. Se on niitä hampurilaispaikkojen pieniä pahvipikareita, joihin voi ottaa ketsuppia. Pistin sen Big Shotista läpi kohokuviointitaskun välissä ja värjäsin. Siinä oli jotenkin japanilainen tuntu, joten tein sitten taustat sen mukaan: Neitoset ovat TumbleFishStudion kuva-arkilta. Ne on siirretty korttiin kuvansiirtoaineella, suihkittu väriä perään ja viimeinen silaus Perfect Pearls Mistilla sablonan läpi.
Tuo Perfect Pearls Mist on sellainen aine, jota ostin yhden pullon -valkoisen- aikoja sitten, enkä ole oikein osannut käyttää sitä mihinkään, mutta nyt sitä yht´äkkiä tuntuu menevän vähän joka paikkaan...

No, tässä siis kaksi geishaa:4 kommenttia:

  1. Onpa hauskat! Ne ketsuppikipothan olisi käyneet viuhkoiksi ilman kohokuviointiakin. Hyvä idea. Multa on taas jäänyt monet hyvät ideat bongaamatta, kun en ole täällä pyörinyt.

    VastaaPoista
  2. :) Uutena ottaisin haasteeseen osaa, mutten taida tunkea enää tuohon viikon 20 -arvontaan, kun kerran kortin tein vasta eilen.

    VastaaPoista
  3. Minäkään en varmaan ehtinyt tuohon vkon 20 arvontaan kun kortin tein vasta tänään. Mutta olen vkon 21 arvonnoissa mukana.

    VastaaPoista