torstai 10. toukokuuta 2012

VIIKKO 19 - ja arvonta...

No ehdinpä itsekin vielä mukaan tälle viikolle... Onkos muilla päivät karanneet samalla tavalla? Viime viikolla kiusasin printteriä kankailla ja sitten olen ommellut... Sukulaisia kävi sunnuntaina... mutta se ei kyllä selitä sitä, että tänään on yht´äkkiä torstai!!!
Sukulaisvierailun saldona Olivia sai ihastuttavan pehmoisen pupusen - ja minulle jäi pussinsulkijatarrana palvellut punainen eläinhahmo, joka nyt seikkailee viidakossa tämän viikon kortissani. Kortin perimmäinen pohjapaperi on Gudrun Sjödenin katalogista, kuten myös tekstit.
Ja sitten extrakortin arvontaan... ainakin Ullis on pysynyt kalenterissa, koska viikon 19 kortti oli myös Mr. Linkyssa. Jätin sen pois tästä arvonnasta ja lisään seuraavaan Linkyyn. Siksi mukana on vain 15 "arpaa".  Myös ensimmäisenä näkyi olevan Ulliksen kortti numerolla #16, mutta se näkyi olevan vain väärä numero, koska Ulliksella on kortti #17 tehtynä, muttei listassa. Se siis oli arvonnassa mukana.
Ja niinhän siinä sitten kävi, että Onnetar suosi edelleen Järvenpäätä, eli numerolla 14 extra-kortti menee...  VIKELLE!  Onnittelut!
(Cassukin juuri sai parin viikon takaisen korttinsa - kerrottakoon, että hän asuu tuossa kivenheiton päässä... mun on pitänyt tipauttaa kortti postilaatikkoon ohi mennessäni - on se vaikeeta! )
Ja viimein Mr. Linky viikoille 19 ja 20:


6 kommenttia:

 1. Ihana kortti!:) Tuo jotenkin hymyn huulille tuo teksti.

  VastaaPoista
 2. Kivaa kesäistä sademetsän tunnelmaa on tässä Tuiren kauniissa kortissa :)
  Ja onnittelut Vikelle voitosta!

  VastaaPoista
 3. Ho ho! Kortti ollut valmiina jo muutaman päivän. Odottelin vaan tuota Mr Linkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän arvelinkin, että täällä on jo ollut jonoa! Tää on kyllä ollut nopein viikko ikinä... Liian nopee mulle: pientä lämpöä ja joka paikka niin helvatin kipee...

   Poista
 4. Oi ihanaa!!! Kiitos paljon hienosta extra kortista :)

  Upea on Tuiren tän viikon kortti myös!

  VastaaPoista
 5. Moikka! Linkissä on siis vkon 20 kortti jonka ehdin tehdä vasta nyt :( ja tämän viikon kortti (vko 21).

  VastaaPoista