maanantai 14. tammikuuta 2013

EMM #3 ja arvonta

Tukholmasta on kotiuduttu ja löytyihän sieltä esitteitä - sekä laivalta, että putiikeista. Tässä kortissa on nyt käytetty ruotsinsaalista: tausta ja "nattens drottning" teksti on SOFO-lehdestä ja tyttönen sekä muut tekstit jostain uudenvuodenbileiden flyerista. Kruunun tekaisin kiinalaisesta sanomalehdestä, jonka olen saanut tutulta lentoemolta :)

Sitten päästäänkin arpomaan ensimmäinen EMM-extrakortti!

Tosin edellinenkin on lähettämättä - olen pahoillani KaiNis! Luulin laittaneeni sen postiin, kun alkukuusta lähettelin noita loppuvuoden extra-haasteen kortteja ja samassa hässäkässä KKn Inspis-haasteen lumiukkoja... mutta eilen illalla huomasin, että tuollahan se kortti edelleen nököttää! Tänään laitan postiin!!!

Mukavaa nähdä, miten paljon uusia kortintekijöitä on tullut mukaan haasteeseen. Tervetuloa kaikille!
Huomasin myös, että Mr. Linky on tainnut jäädä tuonne sen verran alas, että osa on ilmoittautunut edellisen postauksen kommenteissa. Olen ottanut kaikki mukaan arvontaan.
Kunhan ehdin, teen sivupalkkiin linkkinappulan aina voimassaolevaan Linky-listaan. Siksi Mr. Linky sai nyt oman postauksensa. Samaten teen säännöille oman napin. Ei sitten tarvitse ruveta selailemaan vanhoja posteja - ellei vartavasten halua.

Mukana tällä kertaa siis 28 korttia. Random Generatorilla mennään...
...ja kolmonen saatiin. Ja se on FUNCHIS! Onnittelut!

5 kommenttia:

 1. Kiitokset vaan onnettarelle ! Mielenkiintoista päästä tutkailemaan tekemääsi korttia ihan hypistelytuntumalla, mikäli nyt asian oikein ymmärsin. Tuleekohan sitä vuosi vuodelta jotenkin aina ymmärtämättömämmäksi (kiva sana). Pistän sulle meiliä.

  VastaaPoista
 2. Uudet linkit kuulostavat oikein tarpeellisilta. :) Viime vuonna tulin vähän jäljessä mukaan, ja etsiskelin sääntöjä tovin jos toisenkin.

  Nattens drottning on muuten tosi hieno kortti!

  VastaaPoista
 3. Korttisi on nyt perillä, kiitos. Hypistelty on !

  VastaaPoista
 4. Upea kortti!
  Blogissani on tunnustus sinulle :)

  VastaaPoista