maanantai 28. tammikuuta 2013

#5 - matalapainetta... myös arvonta

Tässä päivässä on nyt jotain vikaa! Mitään ei tahdo syntyä, mikään ei huvita... :(

Ensin ajattelin, etten kyllä tällä mielialalla saa mitään korttiakaan aikaiseksi, mutta kun katsoin noita vanhaksi jääneitä teatterimainoksia - joita sain Taitavillesta - niin totesinkin, että tämähän ketutus hyödynnetään. Tosin siitä tuli "varistus". Kuva, ja koko korttipohja, on Ahaa-teatterin Mimmi Lehmä ja Varis näytelmän esitteestä. Fiilikseen sopiva loppuunkulunut hiekkapaperin pala oli siinä aivan käsillä - sillä oli ensin "paranneltu" kuvaa. Ja tekstit irtirevityistä kirjansivuista.

Noita mainoksia - samoin kuin Viirun ja Pesosen joulu - on sellainen nippu, että katsotaan, josko jossain vaiheessa laitettaisiin deko tai pari kiertoon. Onko kiinnostuneita?


Ja sitten viime viikkoisen extra-kortin #2 arvontaan. Osallistujia on taas oikein mukava määrä :)
Random Generator pyörimään...
...ja numerolla 11 listalta löytyy... VIKKE! Onnea!5 kommenttia:

 1. Tästä kortista kyllä fiilikset välittyvät! Hiekkapaperin pala kruunaa upean kortin, jonka väreistä pidän myös paljon.

  VastaaPoista
 2. Tuttu mielentila. Joskus ollut täälläkin.
  Jännä katsoa tuo arvontatulos. Ohi meni!
  Onnea Vikke!

  VastaaPoista
 3. Tämä on hieno, pidän noista väreistä ja kuvan tunnelmasta. Upea on;)

  VastaaPoista
 4. Tä? Hä? Niii...minäkö?? Ihanaa ja kiitos!!
  Olen muuten pe 1.2. tulossa kuvansiirtokurssin infotilaisuuteen =) Kurssia oonkin ootellu jo pitkään että koska se oikeen alkaakaan :)

  VastaaPoista
 5. Aivan huippu kortti! Mulla on nyt jotenkin pikkasen tollaset tunnelmat vaikkei se näykkään päälle päin niin toi varis on mun sisälläni

  VastaaPoista