tiistai 12. kesäkuuta 2012

VIIKKO 24 - eväät levällään...

Ollaan lähdössä huomenissa taas pienelle Tukholman reissulle ja aika on vähän kortilla...tai siis KORTILLA ei ole juuri mitään...  Selityksen makua, mutta minkäs teet!

Mulla on kyllä ihan idea olemassa tämän viikon korttiin.  Jotain tekstiä siihen haluaisin vielä keksiä. Tuo pääkallon kuva on mun cheap monday-farkkujen hajonnut merkkilätkä, ´fashion against aids´-lappu on jostain H&Mn vaatteesta... jotenkin sopivat yhteen! Ja kovin Ruotsi-painotteisia tämän viikon kortit. Mutta korttia en siis ole saanut valmiiksi.
Sen sijaan tässä on seuraava extra, eli #12. Sama pohja, jollaista aion käyttää omaan tämän viikon korttiin, eli värjättyä silkkipaperia liimattuna korttipohjaan. Palanen Viking Linen ilmaisesta Tukholman kartasta (ajankohtainen aihe...), päällä muovi jouluvalojen pakkauksesta, tosin kohokuviointikansion läpi käyneenä. Ja lopuksi vielä mukana Tukholman tunnelbana-lipusta puolet - yhteen matkaan tarvitaan kaksi tuollaista lippua... Tuossa muovissa oli sopiva läppä, minkä alle lipun sai laitettua. Lippu on siis irroitettavissa.


2 kommenttia:

 1. Hauskaa reissua vaan! Aina pitää lähteä matkaan jos sellaista on tarjolla ;)
  Mielenkiintoisia materiaaleja on taas näissäkin "sveedukorteissasi" ja hyvälle näyttävät. :)

  VastaaPoista
 2. Kivat kortit!!
  Nuo Tukholman bussiliput ovat ihanan "alkeellisia", just hyvä käyttää atc matskuna =)

  ....ja hyvää reissua sinne!!

  VastaaPoista