maanantai 4. kesäkuuta 2012

VIIKKO 23 - ja jälleen arvotaan!

Ihmettelen, että sain tämän viikon kortista kelvollista kuvaa ollenkaan. Kortti on nimittäin niin kiiltävä, että luulin kuvaan tulevan pelkkiä heijastumia, mutta ei tämä nyt sen pahemmin kiiltele kuin muutkaan...
Taustaan on ensin liimailtu miehen paidan pakkauksena ollutta silkkipaperia. Se on sitten värjätty Distress Inkeillä ja efektiksi laitettu kullanväristä embossausjauhetta. Sen päälle pari kerrosta UTEEta, johon sitten on upotettu - tai ainakin yritetty upottaa - avokadojen pussina ollutta vihreää muoviverkkoa. Vähän tuollaista Crystal Glazea laittelin vielä joihinkin kohtiin liimaksi. Sivuilla olevat palaset ovat suuresta aarteestani: tyttären Thaimaasta tuomien tuliaisten kääreenä olleesta lehdestä. Ja sitten - tästä olin aika innoissani: Samaiselta tyttäreltä sain tuon muovisen kalapullon. Se on sushien mukana tullut soijakastike pullo! Alkoholimusteilla vähän värittelin.
Sitten päästäänkin taas arvonnan kimppuun! Niin, ja Vasille oikein paljon Tervetuloa mukaan! Olen hieman laiskanlaisesti käynyt kommentoimassa korttejanne, mutta kaikki olen kiiruulla vilkaissut läpi :)
Ja eikun Random Generatorin hakuun... 14 näkyy tällä viikolla olevan mukana - ja kone pyörimään...
...ja seiska näkyi tulevan... ja se on... VASI! Jopas sattui! Tämä kone se osaa yllättää! Tervetulotoivotuksiin voidaankin sitten liittää onnittelut extra kortin #11 voitosta!

Tässä jälleen ystävämme Mr. Linky viikoille 23 ja 24:

5 kommenttia:

 1. Tuire,tämä kalakorttisi on aivan erikoisen jännittävästi tehty.
  Onnittelut Vasille voitosta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitosta, iskipä onni vaihteluksi kohdalle! :)

  VastaaPoista
 3. Upea on Tuiren kortti. Luin pariin kertaan mitä kaikkea olet siihen saanut liitettyä =)

  VastaaPoista
 4. Mukana vielä vkolla 24!!!!! Nyt lähden lomille ja tulen vasta ensi vkon ke. Kattoo ehtiikö sitä tehdä korttia??

  VastaaPoista