maanantai 23. huhtikuuta 2012

VIIKKO #17 ja extran arvonta...

...ohhoh, mitäs täällä taas on tapahtunut??? Bloggeri näyttää ihan erilaiselta. Katsotaas, miten onnistuu tämä postaus... Alkuun viikon 17 ATC. Koukussa Kortteihin Tekniikkakympin haasteeseen tuli tehtyä noita Distressattuja pohjia useampia, joten sekin - ei ihan tullut mukana, mutta siinä sivussa kuitenkin :) Mukana tullutta on jostain viinin etiketistä tuo "Fiesta del Sol". Sehän sopiikin hyvin, kun nyt näyttäisi ilmat lämpenevän. Samasta etiketistä on "semi seco", joka sekin sopii hyvin tuon puolikuivan ja vähän happaman näköisen tädin kuvaan. Täti on Lost Coast Designs´n leimasta. Alareunassa vielä pätkä washi-teippiä.
Ja tässä tulee nyt uskomaton tarina - eli tämän viikon arvonta:
Ja juttuhan menee siis niin, että sinä aikana kun kirjoitin tuota ylläolevaa tekstiä, niin Cassu oli lisännyt vielä korttinsa Mr. Linkyyn. Huomasin sen, kun vielä tarkistin montako "arpaa" on mukana tällä viikolla... ja tästä voikin sitten päätellä, että kun 14 oli mukana, ja arpa osui tuohon viimeiseen, niin se on viime senteillä mukaan ehtinyt CASSU! Onnittelut kortista ja uskomattomasta mäihästä! Ja sitten uusi Mr. Linky viikkojen 17 ja 18 korteille:

7 kommenttia:

 1. No kiitosta vaan! Mulla taisi olla tuplatuuri kun vielä egdin toisellakin numerolla mukaan ja vielä voitin!

  VastaaPoista
 2. Onkohan tämä viikko omistettu happamille ja kiukkuisille tädeille, koska minullakin on sellainen kortissani?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ehdottomasti! Tämä on kaikkien happamien tätien viikko! ;)

   Poista
 3. Minulta ei tullut happamia tätejä :) mutta jotain kuitenkin...
  Hauska semi seco täti.

  VastaaPoista
 4. Upea kortti jälleen Tuirella ja tähän astiset linkit käyty läpi. Hienoja ovat kaikki!! Itse haasteen alkuviikkoina mietin, miten ideaa riittää koko vuodeksi, mutta pikkuhiljaa eteenpäin kun menee niin kyl sitä aina jotain uutta tulee :)

  VastaaPoista
 5. Lisäsin omani myöhässä, oli kyllä valmiina jo viikolla 16, mutten saanut aikaiseksi laittaa.

  VastaaPoista