tiistai 3. huhtikuuta 2012

TTM #14 ja extra #7

Keväisiä kortteja... näihin on kerätty kaikenlaista mukanatullutta: Taustapaperi on Ruotsista ostetusta höyhenpaketista, ruotsalainen on myös mustapilkullinen puoliympyrä, joka on teippipaketista. Lehdenpalaset yläreunassa tulivat Thaimaantuliaisten käärepapereina ja lintulautaleimasin askartelulehden kylkiäisinä.Ja sitten se todellisuus katsottuna parvekkeen ovelta aamulla 2.huhtikuuta!

6 kommenttia:

 1. Ei linnut laula lintulaudalla, ei! Mutta kivat kortit olet tehnyt. Oiskohan mulla onnea nyt voittaa tuo extra?!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit kortit. Pidän paljon näistä lintu aiheisista korteista. Ja kiva nähdä ompeluksia muillakin. Tiedoksi, että niihin jää koukkuun :D

  VastaaPoista
 3. No nyt ovat linnut vähän sielä ja täälä tapetilla :), itsekin tein eilen kortteja , joihin upotin lintuja ja kuinka ollakkaan myös ompeleita. (Tulevat hiukan myöhemmin näytille tässä haasteessa ;) Muutamat kirjekuoret pitäisi vielä ehtiä ompelemaan. Mutta lintukorttisi on kepeä ja kaunis vaikka lunta sateleekin.

  VastaaPoista
 4. I think you have an interesting blog, but I'd love to be able to read what you have written on your posts. Would you mind putting the Translator button on your blog please?
  Thankyou for your kind comments about my blog.
  Judy

  VastaaPoista
 5. Hi Tuire, thanks for adding the Translator.i agree it doesn't do it all that acurately, but it gives a little more information. That snow photo is very beautiful.
  We don't get snow where I live in Australia.
  See you next time.

  VastaaPoista
 6. Ihanat linnut. Ompelukset viimeistelevät kortit kuin pisteenä iin päällä.

  VastaaPoista