keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Viimeiset Lost-and-Found kortit!!!

Tässä myöhässä oleva viime viikon kortti - meni systeemit sekaisin, kun yksi Ihana Roju hukkui, siis uudelleen :( Lisäksi tämän viikon, eli vuoden viimeinen, kortti ja Extra-kortti!

Mutta ensin haluan kiittää kaikkia mukana olleita, ja erityisesti Siskoa, joka jaksoi kanssani koko vuoden. Itse asiassa Sisko jaksoi paremmin! Kiitokset myös Selmalle, joka pitkään oli matkassa mukana. Toivottavasti jaksat mukaan ensi vuonna! Terveiset menevät myös Cassulle, jota patistelen ensi vuoden haasteeseen... :)

Yhteenvetona vuodesta voisi sanoa, että kaikkea ne ihmiset hukkaavatkin! Niistä tavaroista olisi voinut tehdä vaikka tilataideteoksen. Paljon oli tavaraa, joka oli liian suurta soveltuakseen kortteihin - siis lukuisia pölykapseleita ja yksi auton sivupeili, määrätön määrä erilaisia käsineitä, ainakin yksi kaulahuivi, pari kenkää - eivät siis olleet pari - vyö, stringit (?)...
Korttikokoisista tavaroista määrällisesti eniten olisi ollut erilaisia hiuksiin laitettavia kumi- ym.lenksuja (donitseja) ja hiuspinnit näyttävät myös varisevan tiuhaan - tosin löysin yhden kokonaisen nipunkin niitä! Ja sitten erilaisia rikkoontuneita koruja ja korunosia. Materiaalista siis ei ollut pula!

Mutta tässä siis viimeiset kortit tähän haasteeseen ja ensi vuoden haaste julkistetaan viikonloppuna!

Kortti #51 "Joulun ilot"

Kortti #52 "Lupaus"

Ja Extra #26 "Juhlat"

2 kommenttia:

 1. Heii pitkästä aikaa!
  Tulin kuin tulinkin vielä tälle vuoden viimeiselle viikolle 52. mukaan tähän kivaan haasteeseen.
  Kiitos Tuire tästä erilaisesta haasteesta, on ollut mielenkiintoista olla mukana, vaikkakin vain silloin tällöin.
  Oikein hyvää loppuvuotta. Korttini näkyy linkistäni.

  VastaaPoista
 2. Hienoa, Selma, että pääsit vielä mukaan - voidaankin taas arpoa tämä viimeinen extra-kortti!

  VastaaPoista