perjantai 16. joulukuuta 2011

VIIKKO 50 ja Extra

Vähiin käy ennen kuin loppuu... tämäkin vuosi ja Lost-and-Found haaste! Pari korttia vielä ja yksi extra siihen lisäksi... mutta eiköhän ensi vuodellekin jotain keksitä ;)
Nämäkin kortit alkavat olla jo peräti keväisiä. Herrahenkilölle on kasvanut siivet ja rusettikin kukoistaa. Extrassa mielessä on vielä jouluenkeli, mutta kaulassa jo keväänvihreää! Tuo vihreä klemmari löytyi Järvenpään kävelykadulta - se olen siis minä, joka noukin sieltä roskia - ja rusetti tästä kotikulmilta.

4 kommenttia:

 1. Tosi hienoja, sanoisinko upeita kortteja olet väsäillyt. Tarkoitukseni oli ehtiä vielä mukaan haasteeseen saa sitten nähdä kuinka käy...

  Mutta kaikesta huolimatta; Erittäin mukavaa Joulun aika sinulle ja perheellesi. Ja pienelle joulunlapselle myös. Joulu tuntuu ihan erilaiselle, kun on tyttärellä vauva, joulunlapsi. Ja saa olla mummo hänelle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuire EXTROISTA ja kaikesta muusta!
  Oikein hyvää Joulua teille kaikille!
  Viikon 51/2011 kortti viimeinkin valmis! Täällä

  VastaaPoista
 3. Vuosi lähestyy loppuaan!
  Suuret kiitokset Tuirelle tämän haasteen ylläpidosta!
  Kiitos myös ihanasta joulukortista!
  Viikon 52/2011 kortti Silpputehtaalla

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Sisko! Itse en ole saanut edes viikon 51 korttia tehdyksi, kun taskustani oli kadonnut hieno lyttääntynyt korvakoru... :( Kyllä voi roskan häviäminen harmittaa - se ois ollut melkein kuin joulutähti!
  Selmalle myös lämpimät terveiset! Ensi vuodeksi on taas suunnitteilla uusia haasteita. Toivottavasti olet mukana!

  VastaaPoista