sunnuntai 1. syyskuuta 2013

EMM #35 - Consuela

Oikein käyttökelpoiseksi on osoittautunut tämä kirjaston poistokirja, jossa seikkailevat Consuelat ja muut donat ja senoret - taisi olla nimeltään Herra ja ylhäisyys. Juonesta minulla on aika katkonainen käsitys, mutta jonkin sortin veijariromaanilta vaikuttaa...

Tämä kortti sitten... taustalle on liimailtu kaikenlaista paperisilppua - kiinaa, virsi- ja sanakirjaa. Välillä Distress Inkiä. Toista korttia tehdessä jäi yli tuollainen metalliteipin pätkä (jossa kohokirjoitusta) ja jonka sellaisenaan liimasin tähän korttiin. Sitten jäi yli se teipin suojapaperi, jossa siinäkin kohoteksti... rupesin sitä värittelemään musteilla, ja laitoin päälle liimakerroksen suojaksi. Ja sitten odottelin liiman kuivumista... No, sinä aikana etsiskelin sopivaa tekstiä. Loppujen lopuksi se eniten työtä teettänyt teipin suojapaperi jäi melkein kokonaan tuon tekstin peittoon!
Minulla on selvästi menossa kolmiulotteinen kausi; Consuela on noin sentin ulkona kortin pinnasta. Kiinnitetty sellaisella kartonginpalalla, joka taittuu myös litteäksi. Myös teksti on hieman koholla.
Mitään ei maksanut - korttipohja pizzapaketista - mutta jälkeen jäi melkoinen sotku!

EMM #35 Consuela konstruoi kuvittelujen kulun.

Hieman kauempaa siinä toivossa, että kolmiulotteisuus näkyisi paremmin.

6 kommenttia:

 1. Upea kortti Tuire!! Kyllä tuosta pienen kuvan 3D:stä saa.

  VastaaPoista
 2. Aivan järjettömän hieno!!! Olisipa upeeta jos voisi tämän vaihtaa itselle, mutta haluat varmaan pitää tämän itselläsi kun on suuritöinenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aion pitää nämä kaikki EMM kortit itselläni. Täytyy katsoa, jos innostun tekemään enemmän vastaavanlaisia, niin sitten voisin vaihtaakin :)

   Poista
  2. Eipä mikään ihme. En minäkään tuollaisista herkuista luopuisi ;) Kivaa päivää!

   Poista
 3. Todella hienoa työtä. Täytyisi joskus kokeilla itsekin.

  VastaaPoista
 4. Hienosti näkyy kolmiuloitteisuus. Upea tulkinta!

  VastaaPoista