maanantai 11. maaliskuuta 2013

ARVONTA

Mukavaa viikon alkua kaikille! Aloitamme taas arpomalla extra-kortin. Siihen tarvitaan Random Generatoria, jonka siis pyöräytämme käyntiin... niin, listassa oli sekä RaijaAnnikilla että Silkulla kaksi korttia samalla Linky-numerolla, joten lisäsin molemmille yhden "arvan", eli RaijaAnnikille 19 ja Silkulle 20.
Ja mitäs näyttääkään arvontakoneemme tällä kertaa...
Numero kahdeksan, jolla listasta löytyy VILIMARIKA! Onnittelut! Taisi ollakin ensimmäinen voittosi, joten minulla ei ole postiosoitettasi. Laitatko sivupalkista löytyvään sähköpostiosoitteeseen osoitteesi, niin lähetän sinulle korttisi... hmmm... heti kun muistan :-S

On nimittäin nuo yöunet olleet sen verran pätkittäisiä, että alkaa jo pikkuhiljaa tuntua! Ensin ihmettelin, että muutaman yön valvomisen jälkeenkään en ollut yhtään väsynyt, mutta sitten huomasin sählääväni entistä enemmän... ja tämä muistipuoli on syntyjäänkin vähän kehnonlainen!

4 kommenttia:

 1. Onnittelut Vilimarika!
  Kävin laittamassa Mr Linkyyn jo tämän viikon kortinkin.( Oli valmiina. Tein jo viimeviikolla.)
  Toivottavasti Nukku-Matti ei sinua kokonaan hylkää! Minä en muista koska viimeksi olen nukkunut heräämättä kokonaisen yön. On minulle tavallista heräillä, poikkeus on sitten se jos uni ei tule uudestaan ja valvon ja valvon ja valvon...Siksiköhän minunkin muistini on menettänyt luotettavuutensa? Toisaalta siinä on onnen aineksiakin: jos ei näe kaikkea, ei kuule kaikkea eikä muista kaikkea =o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Olenkin sanonut, että mulle voi huoletta kertoa salaisuuksia - ei varmasti mene eteenpäin... ;)

   Poista
 2. Huomenta... eikun päivää... Heräsin päikkäreiltä!
  siis että minä voitin?! Ai mahotonta! JEE! Kannatti herätä! :D
  Eka kerta tosiaan, sillä vasta löysin koko haasteen ja innolla heti mukana. :)

  Mullakinhan on haaste blogissa, joten saa tulla vastavierailemaan Inspis-haasteeseenkin. Arvontakin käynnissä, joten tuplaten hauskaa puuhaa. ;D

  VastaaPoista
 3. Kiitokset Viken kiertokirjeen kortistasi, tykkään todella. Mukavaa, kun kirjoituskoneesta on syntymässä maailmaan uuden sanakirjan sivun tekstiä.

  VastaaPoista