lauantai 29. joulukuuta 2012

KORTIT #51 ja #52 + extra

Viimein sain omatkin korttini valmiiksi!

Kun sain tehtyä uuden uljaan askartelupaikkani tytön huoneeseen, niin siinähän kävi tietysti siten, että kun tyttö tuli jouluksi kotiin, niin enhän minä voinut tehdä siellä mitään... Aina silloin tällöin kävin sieltä jotain hakemassa muka vaivihkaa "olen Nukku-Matti"... (tyttö yritti ottaa päivätorkkuja). Sanoi huomanneensa unihiekkaa sängyn vieressä = mun hileitä lattialla :)

Toinen tästä askartelu ym. kamojen siirtelystä johtuva asia on se, että multa on nyt teidän osoitteet hukassa! Olin niitä pikkuhiljaa kerännyt talteen aina kortteja lähetellessäni. Mutta EN TIETENKÄÄN mihinkään osoitekirjaan ENKÄ VARSINKAAN tietokoneelle - sieltähän ne löytyisi helposti hakusanalla... Ne on pienillä muistilapuilla vihreässä - KIRKKAAN vihreässä - paperipussissa :*)  Kirkkaan vihreässä sen takia etteivät häviä! Ja eihän ne nyt tietenkään hävinneet olekaan - en vain löydä niitä mistään...

Mutta tässä nyt tämän vuoden viimeiset korttini. Mukana tullutta - muropaketin pahvin lisäksi - ovat nuo koukut, sekä pohjassa näkyvät tähti/hiutaleleimat. Leimasin tuli askartelulehden mukana. Niin, ja onhan nuo päällimmäiset kuviot leimattu kuplamuovilla, joka on jonkun paketin mukana tullut sekin. Koukut ja kädet ovat haaraniiteillä kiinni korteissa ja ovat liikuteltavia.
Teemana on vähän tuollainen suunnan haku nyt uuden vuoden kynnyksellä. Ja alkoihan Mayojen kalenterissa kokonaan uusi maailmankausi!
"Go and get the thing" on extra-kortti.
Kuvan saa klikkaamalla suuremmaksi.


3 kommenttia:

 1. Hauskaa, että muillakin on tavarat hukassa.Onneksi ovat vihreässä pussissa! Minunkin piti panna askartelutila kiinni, kun joka paikassa nukkui joku.Hienoja kortteja!

  VastaaPoista
 2. Jospa ne löytyvät vielä, kun hyväksi hakee niin ei tarvitse kuin ottaa - on vanha sanonta. Muisti on joskus meikälläkin pätkittäistä :D

  VastaaPoista
 3. Hauskat nuo liikkuvat kädet.Muutenkin mukavat kortit.
  Joo ,,jotenkin joku tuntematon haamu tai mikä lie sotkee ja hukkaa tavarat..aina saa etsiä...hu-huh. No parempaa uutta vuotta meille kaikille ja sinulle vielä estra parempaa.

  VastaaPoista