maanantai 19. marraskuuta 2012

VIIKKO 47 - YLLÄTYS!

Suurin yllätys on tietysti se, että minä olen ajoissa! Mutta tuonnempana seuraa toinenkin.
Tällä viikolla tein oikein kaksi korttia. Mukana tullutta on tuo hatun virkaa tekevä sokerikääre jostain kahvilasta - tullut siis kupposen mukana... Oikeastihan en käytä kahvissa sokeria, mutta keittimessä seissyt tummapaahtoinen kyllä vaatii seurakseen jotain naista väkevämpää - paremman puutteessa sokeria ;) Nämä poijaat ovat Lost Coast Designin leimasta. Taustassa leikitty gessolla ja Distress Inkeillä.
Sitten arpomisiin. Se toinen yllätys on, että nyt arvotaan kaksi korttia. Ensin viikkojen 45 ja 46 osallistujien kesken. Ja sitten toinen kortti viikkojen 43-46 osallistujien kesken.
Enkä minä sitten NIIN ajoissa ollutkaan! Sisko oli jo viikon 47 kortin laittanut edellisten jatkoksi, mutta tällä kertaa saatte uuden Mr. Linkyn, jonne Siskon #47n siirrän.
Mutta tässä arvonta ykkönen:
Ja numerolla 31 listasta löytyy SISKO!
Arvonta kakkonen tulee tässä:
Numerolla 14 listassa on RAIJA ANNIKKI!
Onnittelut molemmille!

Ja vielä se lupaamani Mr. Linky viikoille 47 ja 48:


8 kommenttia:

 1. Thank you Mister Linky!!
  Ihana yllätys!

  VastaaPoista
 2. Heips! Minäkin ehdin linkittää siihen edelliseen Linkyyn jo vkon 47 kortin. Eikö se näkynyt siellä? No tässä uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmaan laittanut sen juuri samoihin aikoihin kuin minä olin arpomassa/kirjoittamassa postausta. Kun katsoin numerot arpomisiin, Siskon linkki oli viimeinen, mutta nyt se sinunkin kyllä siellä näkyi... mutta arvontaan sillä ei siis ollut vaikutusta.
   Hyvä kun huomasit ja siirsit sen uuteen listaan!

   Poista
 3. Oi voi, nyt mister halusi minut tuplasti, sorryyy. Enpä osannut korjata tai poistaa ylimääräistä linkitystä, joten siis olkoon. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, huomasin... minäkään en sitä sieltä saa pois, mutta sovitaan, että numerolle viisi ei tule voittoa seuraavassa arvonnassa.

   Poista
 4. Ok Tuire, tee niin ja muista kans :D Yritän olla tarkempi enskerralla....

  VastaaPoista
 5. Upeat kortit Tuirella!! Ja onnea voittajille....

  VastaaPoista
 6. Hei. Kiitos upeasta kortista ja lisukkeista.

  VastaaPoista