tiistai 17. heinäkuuta 2012

JA SIITÄ SE SITTEN JATKUI...

...nimittäin se perjantai 13.

Tyttärentyttäreni Olivia sai rajun vatsataudin perjantai-iltana juuri parahiksi, kun isänsä lähti viikonlopuksi reissuun. Menin auttamaan lauantaina - ja sunnuntai-iltana aloin itse oksentaa... eilisestä ei juuri havaintoa... Nyt alkaa tuntua jotensakin normaalilta, mutta hiukan huteralta vielä.
Tämä siis tarkoitti, että oma kortti tälle viikolle on tekemättä... mutta nyt arvon extra-kortin voittajan ja laitan teille uuden Mr. Linkyn!
Tässä arvonta:
Näyttää kovasti siltä, että SISKOa lykästi toisen kerran peräkkäin, vaikka alkupuoli vuotta näytti pahasti siltä, että Onnetar on unohtanut hänet kokonaan! Onnittelut!!!

Ja tässä taas Mr. Linky viikoille 29 ja 30:


Palaan asiaan loppuviikosta kortin kera!

9 kommenttia:

 1. Onnittelut Siskolle ja pikaista paranemista kaikille potilaille, pienille ja isommille.
  Täälläpäinkin sitä tautia kuullostaa olevan liikkeellä, saa nähdä koska se iskee kohdalle.

  VastaaPoista
 2. Jippii!! Olen tuijottanut 5 päivää hennonvihreää sairaalan sinää ja ajatellut, että olisipa siinä Tuiren nappikortti ja papukaijakortti. Sitten ajattelin, että ei siihen varmaan mitään saisi kiinnittää kumminkaan. Nyt kun viimein pääsin kotiin ja koneelle oli täällä iloinen ja todella odottamaton yllätys! Kiitos Mister Linky!

  VastaaPoista
 3. Ei ole vielä lääkitys ihan kohdallaan. Siis seinää oli se vihreä =o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se "sinää" niin pieleen mennyt... Aika vihertävä olen ollut minäkin tän vatsataudin kourissa ;D

   Poista
 4. Heips kaikille! Mukana vielä roikun. Kortti tehty jo viime vkolla. Nyt kun julkaisin niin näyttää asettavan sen ei-julkistamispäivän-mukaiseen järjestykseen. Onnea Siskolle ja paranemisia kaikille sairaille.

  VastaaPoista
 5. Pääsinpäs minäkin vielä mukaan tälle viikolle. Kiirettä on pitänyut ja jouduin tekemään tällä viikolla sellaisen jutun jota en olisi halunnut tehdä.....mutta yhtään viikkoa en halua missata :)

  Paranemista potilaille!!
  Mä muistan kun meillä oli joskus lasten vauva-aikana Noro virus. Äitini kävi meille kaupassa ja jätti ruokaostokset eteiseemme. Olivat juuri samana iltana lähdössä Thaimaaseen. No, äiti alkoi sitten lentokoneessa oksentamaan ja isä sitten bussimatkalla kentältä hotellille :/ Maailman V-mäisin tauti!!

  VastaaPoista
 6. Ehdinpäs tehdä tämän viikon kortin ennen mökille lähtöä!!! Mukavia kesän jatkoja kaikille haasteeseen osallistuville.

  VastaaPoista
 7. Latausvirhe!! Pahoitteluni. Viikon 29 kortti änkesi myös viikon 30 kortin paikalle. Voitko Tuire poistaa ylimääräisen vai jääkö se sinne?

  VastaaPoista
 8. Laitoin tähän samaan vko 31 kortin :)

  VastaaPoista