keskiviikko 28. syyskuuta 2011

KORTTEJA, KORTTEJA, KORTTEJA...

Vihdoinkin uskoisin päässeeni ajan tasalle, eli tähänastiset kortit on nyt tehty kaikkine Extroineen!
Omakin elämä on sillä lailla järjestyksessä, että äidin tuhkat on saatu hautaan ja tyttärentyttärelle nimi. Nyt pitää vielä saada perikunnan asunto tyhjennettyä ja myytyä... ja omassa asunnossa alkaa ulkoseinä- ja ikkunaremontti. Eli ei mitään "normaalia" vielä vähään aikaan!

Eli tästä lähdetään taaksepäin:
VIIKON 39 KORTTI:´Miracle´ - ja onhan se pikkuinen ihme, että olen nyt saanut nämä kortit tehtyä!!!
VIIKKO 38 ja Extrat, joita siis on tulossa näiltä "kadotetuilta viikoilta" sekä Siskolle että Selmalle, jotka ovat jaksaneet tehdä kortteja koko kesän! Käykää katsomassa!
KORTTI 38:´Nopsa´, josta en kunnon kuvaa saanut, kun kamerani halusi välttämättä ottaa kuvan salamalla. Teksti on:"Rooman sotilaallinen kunnia palkittiin säädettyjen normien mukaisesti". Minä vähän parantelin sotilaan hämmästynyttä ilmettä uuden kilven johdosta :)
Ja sitten Extrat ´Fashion´ ja ´Gears´:

VIIKON 37 KORTTI: ´Nainen Ratissa´
Tähän väliin laitan peräkkäin VIIKKOJEN 34,35 JA 36 KORTIT, jotka muodostavat sarjan ´Garbage Girl´ I-IIIJa lopuksi VIIKKOJEN 36 ja 34 Extrat:
´Rose´
´Risto´ - en tiedä, mitä tässä oikein on tapahtunut; onkohan Risto Räppääjä tullut kaapista...
´Peili´
´Lapin Kulta´

Lopuksi täytyy tunnustaa, että ihan kaikki ei vielä ole valmista... ne laput noiden takaa puuttuvat vielä. Ja sitten on vielä arvottava, kelle mikäkin Extra-kortti menee! Ja sitten postiin :)

4 kommenttia:

 1. Oh how I love these. I too pick things up everywhere I go and often embarrass my DH! Everything has an ultimate purpose and it's lovely when they end up as ART!
  Jo x

  VastaaPoista
 2. Wowsa Tuire these are just awesome,everyone of them is so unique. You used such magical imagination and love the drips !!! I love the muted colours,they look funky vintage feeling..Well done my friend. I am so thrilled a new little granddaughter to hug and squeeze makes everything feel better.I am thinking of you and thank you for your kind words. Life is always such a challenge but our art work keeps us smiling...Big Hugs and Smiles Laura. xoxx

  VastaaPoista
 3. Mää tein jo viikolle 40 kortit. Käykääpä kattomassa:
  "http://caritaoksa.blogspot.com" eli Altsumanailua blogista.

  VastaaPoista
 4. Selman kortit löytyvät täältä: viikko 39
  ja viikko 40

  Ja Siskon kortit ovat täällä: viikko 39 ja viikko 40.

  Kiitokset osallistumisesta!

  VastaaPoista