maanantai 31. joulukuuta 2012

SUURI SALAISUUS PALJASTUU...

Se Suuri Salaisuus on tietenkin vuoden 2013 haaste... mutta ensiksi hoidellaan päättyvän vuoden haasteet loppuun :)

Eli meillä on vielä extra-kortti #26 arpomatta. Cassu, Vikke ja kotilaiska olivat laittaneet molemmat kortit Mr. Linkyyn samalle numerolle - siis yhteinen linkki molemmilla korteilla, koska kortit oli julkaistu yhtäaikaa. Mutta kun nuo numerot ovat samalla teidän arpanumeroitanne, niin lisäsin arvontaan heille vielä toiset numerot, eli Cassu 14, Vikke 15 ja kotilaiska 16.
Ja sitten Random generator arpoo...
...numeron yhdeksän, joten koko vaivannäkö oli turhaa ;) Mutta numerolla yhdeksän listassa on KAINIS! Onnittelut! Sinun osoitettasi minulla ei tainnut vielä ollakaan - säästyi ainakin se hukkaamisen vaiva - eli laitapa minulle sähköpostia, niin saat korttisi.

Tässä välissä haluan sanoa Siskolle suuret kiitokset osoitelistasta! Nyt minun ei tarvinnut niitä kaikkia taas yksitellen ruveta kyselemään. Ja nyt kun osoitteet taas alkavat olla kasassa, niin ehkä se minun vihreä paperipussinikin putkahtaa jostain näkösälle...

Ja sitten päästään ensivuoden haasteeseen. Nyt alkaa jo kolmas vuosi... ensimmäinen vuosi meni keräillessä roskia ym. kamaa teiden varsilta, eli haaste oli Lost & Found, ja viime vuonnahan käytimme kortteihin kaikenlaista materiaalia, joka oli tullut jonkin muun mukana. Samoilla kierrätyslinjoilla liikutaan tänäkin vuonna. Olette varmasti sattuneet huomaamaan, että posti syytää jos jonkinlaista mainosta ja ties mitä lehtistä. Ruotsinlaivoilla olen katsellut isoa seinällistä matkailu ym. esitteitä - niitä löytyy myös hotelleista. Vaatekaupoissa jaellaan välillä mainoslehtiä... siis aivan ilmaista askartelukamaa! Harmi, että ne vaalit ehtivät jo mennä... mutta oikeastaan tähän samaan sarjaan kuuluu kaikki sellainen pakkausmateriaalikin, joka muutoin joutuisi roskiin! Eli noita mukanatulleita voi käyttää jatkossakin. Kortissa saa toki olla ostettuakin, mutta tarkoitus olisi, että se pääosassa oleva on jotain ilmaista tai normaalisti roskiin joutuvaa.

Eli asiaan - ensi vuoden haaste on: EI MAKSANUT MITÄÄN - tuttavallisemmin EMM.

Ja kuten tähänkin asti, niin joka toinen viikko arvon extra-kortin kahden edellisen viikon osallistuneiden KORTTIEN kesken. Eli jos olet tehnyt molemmat kortit, laita ne Mr. Linkyn luetteloon kummatkin erikseen, niin sinulla on kaksi arpanumeroa (Mr. Linkyn järjestysnumerot).

Tässä minun korttini viikolle 1, eli EMM #1. Öljypullo on jonkin Italialaisen oliiviöljytuottajan mainoslehtisestä, piirustus on meidän nuoremman tytön kätösistä ja teksti vanhasta kirjasta, jota on jo muutenkin silputtu...
Tämän kortin myötä toivotan kaikille oikein hyvää alkavaa vuotta 2013 ja kiitän kuluneesta vuodesta! Toivottavasti jatkatte haasteen parissa tulevanakin vuonna ja kaikki te, jotka käytte kurkistamassa, niin olette lämpimästi tervetulleita mukaan!
Kuten kortista näette, kuunvalossa voi löytää yllättävääkin juttuseuraa erilaisista olioista :D

Lopuksi Mr. Linky viikoille 1 ja 2:

15 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta ja kiitos haasteista. Nyt pääsenkin mukaan heti vuoden alusta..intoa pulputen.

  En nyt kuitenkaan tänään ala värkätä mutta lähipäivinä.

  VastaaPoista
 2. Hyvää alkavaa vuotta sinullekin! Mukaan tullaan!

  VastaaPoista
 3. Hyvää vuodenvaihtumista ja koko vuotta 2013 Sinulle. Voi kun minäkin niin mielelläni ja jo pari kertaa olinkin mukana, mutta kun tuo työ mokoma vie mehut ja ajan. Mutta jospa taas yrittäisin...

  VastaaPoista
 4. Raketit paukkuu jo naapureissa, joten on aika kiitttä kuluneesta vuodesta ja toivottaa Hyvää Uutta Vuotta Sinulle ja uudelle haasteellekin :)

  VastaaPoista
 5. Tässä telkkaa katsellessa ajattelin kurkata, että jokohan? Ja mikä yllätys, voitto, kiitos!
  Pikkaisen olin jo jäljillä, koska yhdestä kaupasta nappasin esittelylehtisen mukaan ja teinpä siitä jo yhden kortinkin.
  Hyvää vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
 6. Hyvää alkanutta vuotta! Mun vuosi vaihtui hammassärkyä podeten mutta nyt aamu näyttää jo paremmalta :) Ja nyt vielä kun luin EMM -haasteesta niin johan alkaa näyttää vieläkin paremmalta!! Jes...mukana ollaan!

  Saako muuten nuo TTM lisähaasteen kortit kohtapuolin julkaista blogissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat pian hampaasi kuntoon! Se on kyllä yksi ikävimmistä säryistä.
   Kyllä ne kortit voi julkaista - omanihan ovat olleet koko ajan tuolla postauksessa, jossa itse haastekin julkaistiin :) Kunhan saan otettua kuvat, niin laitan kaikki esille. Ja pianhan ne kuvat on otettava, että saan kortit teille takaisin päin. Mutta en aio kertoa, kuka mitäkin saa - se olkoon yllätys, mitä posti sitten tuo :)

   Poista
 7. Mistä löydän sähköpostisi osoitteen?

  VastaaPoista
 8. Se onkin näköjään tuolla toisen blogin sivupalkissa... Mutta tässä: tuire.flemming@wippies.fi

  VastaaPoista
 9. Hauska kortti!
  Hyvää Uutta Kortti-Vuotta!
  Hieno uusi haaste tämä EMM!
  Toivottavasti monet jaksavat olla mukana muista kiireistään huolimatta.
  (Vaikka kaiholla ajattelenkin sitä aikaa kun sain lähes jokaisen extran =o)

  VastaaPoista
 10. ATC kortti valmis. Eikä maksanu mittään.

  VastaaPoista
 11. Osasinkohan minä nyt taas hoidella tuon Misterin !! No siellä se kai on. Sun oliosi on tosi makee. Ja tämä vuosihaaste taas kiinnostava.

  VastaaPoista
 12. Uutena mukaan! Vaikuttaa tosi kivalta haasteelta. Nyt pitäisi kiireesti tehdä toinen kortti, jotta pysyisi oikeissa viikoissa mukana.

  VastaaPoista