perjantai 28. kesäkuuta 2013

VIIME VIIKKO ja tämä + extrabonus

Pikapyrähdys vierashuoneena toimivaan askarteluhuoneeseen...
Postilaatikosta löytyi niin houkutteleva mainos, että se piti hyödyntää! Ja kaiken lisäksi se oli aivan oikeassa - kuori on lojunut mainospinossa jo jokusen päivän...
...avasin sitten tänään ;)

EMM #25

Mainostekstit tuntuvat olevan aika kaikenkattavia, joten minä päätin mainostaa ATC kortteja. Tosin c-kirjaimen kanssa piti hieman käyttää luovuuttakin.

EMM #26

Ja extra-korttikin tietysti samoista materiaaleista:

EMM extra #13
Ja tällä viikolla extra-kortin voittaja saa vielä bonus-tarran! :D Sillä saattaa ratketa moni pulma pitkäksi aikaa, sillä se vahvistaa kaikki etusi!!! Raaskinkohan luopuakaan...
(tarra on kullan värinen, vaikka skanneri siitä vihreän tekikin)

EMM extra-bonus!!!

torstai 20. kesäkuuta 2013

PERÄSTÄ TULLAAN...

Nämä siis ovat viime viikon kortit... selitykset löytyvät alempaa :)

Tykötarpeet on saksittu näytelehtenä tulleesta Kotivinkistä. Kiitos siitä!

Ensimmäinen kortti on "Loman tarpeessa", jolloin hauska hattukin saa näyttämään pelkästään idiootilta. Toinen onkin sitten levänneempi versio, jonka arvon extra-korttina - aivan kohta...
Mutta tässä ensin kortit.
EMM #24 "Ennen matkaa"

EMM extra #12 "Loma"

Ja sitten arpomaan, kun vihdoin on jotain, mitä arpoa... Kolmetoista korttia oli mukana...

...ja voittajaksi arpoutui (?) numero 11, joka on RAIJA ANNIKKI! Onnittelut! Osoite minulla pitäisi ollakin, joten juhannuksen jälkeen lähtee postia!

Oikein mukavaa juhannusta kaikille!!!

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Mr. Linky korteille #25 ja #26

Kiitos, Sisko, kun muistutit! Eli kortteja listaan...


maanantai 17. kesäkuuta 2013

TILANNETIEDOITUS

Kuten huomaatte, viime viikon kortit puuttuvat. Tämän viikon arvontakin siis siirtyy loppuviikkoon, jolloin olisi tarkoitus saada aikaan jotain arvottavaa!

Viime viikko on mennyt reissatessa, ja kotona ollessakin nykyinen askarteluhuone on ollut vierashuoneena, joten kortintekoon ei ole ollut asiaa :)

Mutta tilanne siis korjautuu tuotapikaa! Kiitos kärsivällisyydestä!

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

I´M INNOCENT

Meinasi postaus unohtua, kun kerrankin oli kortti ajoissa tehty!

Keskiviikkona 5.6. juhlittiin Kyrölä-päivän merkeissä, koska meidät valittiin vuoden uusimaalaiseksi kaupunginosaksi. Minä seisoin muutaman tunnin auringonpaahteessa kankaanpainopaikalla ja nahka punottaa vieläkin. Illalla oli piknik, ja siellä oli pari muovikassillista vanhoiksi jääneitä siemeniä, joita oli saatu Järvenpään Kukkatalolta. Niitä siis sai vapaasti ottaa - tosin esikasvatukseen ei enää tänä vuonna ole aikaa... Mutta minusta mielenkiintoisimpia olivatkin ne joka siemennipun viimeisenä olleet "Tuote on tilapäisesti loppu" laput.

Sellainen on siis tämän kortin pohjana. Tosin teksti ei aivan kokonaan mukaan mahtunut, mutta käyhän se näinkin ;)  Tyttö on pelastettu silppulaatikosta, koska syyhän ilmiselvästi ei ole hänen! Ja tekstit jälleen irtileikellyistä kirjansivuista jonkin muun projektin jäljiltä.
Perhosleiman vielä lätkäisin taustaan ja värittelin Distress Inkeillä.

EMM #23 "innocent"

maanantai 3. kesäkuuta 2013

KUKA SAA VIIKUNAN?

Eli extra-kortin arvonnan aika. Ja arvottavanahan oli noiden värimallien mukaan nimetty Viikuna-tyttö. Randon Generatoriin luotamme edelleen... niin, Maca oli laittanut molemmat korttinsa samaan linkkiin, joten lisäsin vielä Macalle numeron 12! Mutta sitten arvotaan...

Numeroksi saatiin kahdeksan, ja sillä löytyy listasta VILIMARIKA! Onnittelut!


Mr. Linky korteille #23 ja #24