tiistai 28. elokuuta 2012

ARVONTA

Tämä viikko näyttää taas siltä, että oman korttini tekeminen jää loppuviikkoon...
Siksipä arvon nyt viime viikon extra-kortin, ja laitan uuden Mr.Linkyn, niin saatte laitettua omat korttinne listaan.
Uutena on tullut mukaan Kotilaiska, joka nimensä mukaisesti ei laittanut itseään listalle ;) mutta onneksi jätti kommentin, joten lisäsin hänet arvontaan! Eli jatkossa tuohon Mr. Linkyyn nimi ja blogiosoite, niin siitä on sitten kätevä linkki suoraan blogiin. Ja minä saan siitä "arpanumerot".

Tämän kertainen arvonta näyttää tältä:
Ja numerolla yhdeksän listalla näkyy olevan JENSKI! Onnittelut!

Tässä vaiheessa on varmaan hyvä mainita, että Selman kortti on postitettu... on se aina niin vaikeaa... ei muuten, mutta kun se pitäisi saada tuonne postilaatikkoon, jotta se lähtisikin jonnekin!

Ja tässä sitten Mr. Linky viikoille 35 ja 36:



Uusia kiinnostuneita varten TÄÄLTÄ löytyy ohjeita ja selvitystä, mistä tässä haasteessa on kyse! Kaikki rohkeasti mukaan!

perjantai 24. elokuuta 2012

VIIKKO 34

Kortin teko jäi taas loppuviikkoon, kun tuli käväistyä Tukholmassa :) Tein sitten tällaiset "You Do" kaksoset, joihin sain käytettyä ruotsinostosten pakkauksia. Toinen on siis extra-kortti, joka arvotaan ensi viikolla.


tiistai 14. elokuuta 2012

VIIKKO 33

Olipas vaikeaa tehdä tämän viikon korttia! Ensin ei ollut minkäänlaista ajatusta, vain tuo teepussin lappu. Sekin hävisi sinne taustaan... Sitten löytyi tuo teksti ja sain jonkinlaisen ajatuksen, mutta kortti ei näyttänyt yhtikäs miltään... Lopulta löytyi nuo viinipullon etiketin jämät (osa käytetty jo johonkin aiempaan korttiin) ja hanapakkauksen "press here" läpyskä. Lopputulos ei sitten enää muistuttanut ollenkaan sitä ajatuksen ripettä, mikä jossain välissä oli, mutta kortti ainakin tuli tehtyä :P

Ja nyt arvon extra-kortin #16. Cassun korttikin viime arvonnasta on viimein löytänyt tiensä oikeaan osoitteeseen... Eli siis: yksitoista korttia valmistunut kahden viime viikon aikana, ja Random generator arpoo niistä...
...nelosen, joka on SELMA! Onnittelut!!!

Mr. Linky jälleen seuraaville viikoille eli kyseessä on viikot 33 ja 34:



lauantai 11. elokuuta 2012

EXTRA #16

Sain sitten tehtyä sen extra-kortinkin tämän viikon aikana!

Muuten olen tehnyt 1v. synttärikorttia Olivialle ja valmistellut lahjapaketteja... Oikea syntymäpäivä oli jo 9.8. mutta juhlat oli tarkoitus olla huomenna, sunnuntaina. Tänään aamulla tuli sitten ilmoitus, että sekä äiti että tytär ovat sairastuneet - päivänsankarilla melkein 40° kuumetta... eli juhlat siirtyy... mutta onpahan kaikki valmiina!

Ja nyt siis tämä ATCkin. Pohja on siitä samasta viinilaatikosta, jota olen käyttänyt aiemminkin. Passa på-tarra taisi olla Pandurosta ostetun liimapuikkopakkauksen päällä. Leimat ovat Lost Coast Designing, mutta ne piti ihan ostaa :) Niin, ja sitten siinä roikkuu teepussin lappunenkin.

Pahan Ilman Lintu:

tiistai 7. elokuuta 2012

TTM #32

No eipä paljon auttanut, vaikka kortti olikin valmiina jo viikko sitten! En sitä tänne saanut sen aikaisemmin kuitenkaan. Ja tämän viikon extra-korttikin on vielä tekemättä...

Edellisen arvonnan korteista Ansku varmasti saa omansa ihan näinä päivinä... Cassusta en tiedä, kun se asuu tuossa liian lähellä! Poljen fillarilla aina väärältä puolelta ohi - sieltä, missä ei ole postilaatikkoa. Ei sen puoleen, että muistaisin ottaa korttiakaan mukaan... Täytyy joku päivä tehdä täsmäisku :D

Mutta tässä nyt viime viikon suolan seuraksi tehty pippurityttö: